Maanataiharjoitukset alkavat 20.9.!

Sinfiksen tämän syksyn toinen projekti lähtee käyntiin maanantaina 20.9 klo 18-21 tuttuun tapaan Musican salissa M103. Tällöin aloitamme harjoittelun syksyn solistikonsettiin, joka järjestetään Kuokkalan uudessa kirkossa tiistaina 23.11. Konsertissa esitämme Mendellsohnin e-molli viulukonserton (solistina Pasi Eerikäinen) sekä Piazzollan konserton Aconcagua orkesterille ja bandoneonille (solistina bandoneonilla Heli Siekkinen). Näiden lisäksi soitamme vielä jonkun pienemmän kappaleen konsertin alkuun, kappale selviää myöhemmin.

Maanantaiharjoitusten lisäksi pidämme harjoitukset myös konserttia edeltävänä viikonloppuna la 20. ja su 21. marraskuuta. Aikataulut tarkentuvat vielä lähempänä kyseistä viikonloppua.

Ensimmäisissä harjoituksissa pidämme myös normaalia pidemmän kahvitauon, jolloin Sinfis tarjoaa soittajille pientä suolaista ja makeaa syötävää ja samalla uudet ja vanhat soittajat voivat tutustua toisiinsa. Edellisvuoden hallituslaiset kertovat tällöin myös Sinfiksen hallitustoiminnasta ja muusta tärkeästä liittyen mm. tämän syksyn konsertteihin.

Tervetuloa mukaan kaikki uudet ja vanhat soittajat!