Sinfiksen syksy alkaa sunnuntaina 5.9.2010

Sinfis lopettaa kesälomansa ja alkaa jälleen ensi sunnuntaina 5.9.! Silloin meillä on Blomstedtissa (keltaisen Villa Rana-rakennuksen sali) ensimmäiset harjoitukset Mozartin Requiemista klo 11-17. Muistakaa ottaa harjoituksiin omat nuottitelineet mukaan!

Requiemia soitetaan samalla tavalla kuin viimekin syksynä, eli kuoroksi tulee laulamaan helsinkiläiset opiskelijakuorot Savolaisen osakunnan laulajat (SOL) ja Pohjalaisten osakuntien laulajat (POL) ja
kapellimestarina toimii Satu Simola. Pyhäinpäiväkonsertit ovat Jyväskylässä 6.11. ja Helsingissä 7.11.

Alustava treeniaikataulu on:
su 5.9. klo 11-17 Blomstedt
la-su 25.-26.9.
la-ma 16.-18.10. (luultavasti joku päivistä jää pois eli siis la-su tai su-ma)
su 31.10.-ma 1.11.
kenraali pe 5.11.

Aikaisemmasta ilmoituksesta poiketen aloitamme päivää myöhemmin, mutta muita muutoksia ei ole vielä tullut. Requiemissa ei kaikille puhaltajille ole soitettavaa, mutta stemmoja löytyy jousien lisäksi klarinetille, fagotille, trumpetille ja pasuunalle.

Jos ette pääse ensimmäisiin harjoituksiin, muistakaa laittaa mailia asiasta sinfiksen mailiosoitteeseen , että tiedämme paremmin, ketä on tulossa soittamaan.

Requiem oli todella pidetty projekti viime syksynä, joten jos missasit sen silloin, nyt kannattaa ehdottomasti korjata tilanne ja tulla mukaan! Kaikki aiemmin soittaneet ovat tietysti myös hyvin tervetulleita.

Intendentiksi vaihtuu täksi syksyksi Hanna Timonen, mutta Requiem-kysymykset voi laittaa vielä intendentin virkaa hoitavalle Sanna-Liisa Hänniselle.