Sinfiksen syksy 2010

Tänä syksynä Sinfis esittää jälleen Mozartin Requiemin Satu Simolan johdolla, Pohjalaisten osakuntien ja Savolaisen osakunnan laulajien (SOL ja POL) kanssa kahdessa pyhäinpäiväkonsertissa. Konsertit järjestetään la 6.11. Jyväskylässä Taulumäen kirkossa ja su 7.11. Helsingissä.

Alustavasti harjoituksia olisi:
la-su 4.-5.9.
la-su 25.-26.9.
la-ma 16.-18.10. (luultavasti joku päivistä jää pois eli siis la-su tai su-ma)
su 31.10.-ma 1.11.
kenraali pe 5.11.

Jos projekti kiinnostaa, niin kirjoita päivät kalenteriisi! Mukaan mahtuvat niin uudet kuin vanhatkin soittajat. Viime syksynä Requiem sai huippu palautetta ja ainakin kaikilla soittajilla oli oikein hauskaa.

Jos et pääse Requiem-projektiin mukaan, treenaa Sinfis totta kai myös normaalisti joka maanantai klo 18-21 M103:ssa. Oman konsertin Sinfis järjestää Kuokkalan uudessa kirkossa ti 23.11. Ohjelmistossa ovat ainakin Mendelssohnin viulukonsertto (solistina Pasi Eerikäinen) ja Astor Piazzollan konsertto ”Aconcagua” (solistina bandoneonilla Heli Siekkinen). Kapellimestarina toimii Eveliinan Aijasaho.

Tarkemmista aikatauluista ja syksyn ensimmäisistä harjoituksista infotaan piakkoin!