Vielä ehtii mukaan kevään projekteihin!

Ilmoittautuminen Sinfiksen kevään projekteihin loppui viime maanantaina, mutta jos se unohtui mielestä niin ei hätää! Varsinkin jousiin mahtuu vielä mukaan soittamaan ja muutama puhaltajakin uupuu. Käypä siis laittamassa mailia osoitteeseen . Voit ilmoittautua myös epävarmana, niin tiedämme vähän paremmin, pitääkö meidän ruveta hankkimaan lisäsoittajia.

Joululevyn levytyspaikka on nyt varmistunut Helsinkiin 11.-13.6. Matkat ja majoitus järjestetään niin, ettei siitä tule lisäkustannuksia. Nuotit tulevat piakkoin nettiin ja Musicalle, että voitte jo ruveta tutustumaan niihin ennen ensimmäisiä harkkoja 12.4.!

Muistakaa myös leffamusiikin nauhoitus sunnuntaina 2.5., sinnekin kaivattaisiin lisää soittajia! Silloin on tarkoitus soittaa ja nauhoittaa kaksi kappaletta. Nuotit tulevat jakoon etukäteen.