Romanttinen ilta – pe 26.11. klo 18:30, Taulumäen kirkko

Tervetuloa konserttiin!

https://fb.me/e/e5Y2kDeD6

Sinfiksen syyskauden konsertti järjestetään 26.11. klo 18:30 Taulumäen kirkossa. Osa konsertin ohjelmistosta oli tarkoitus soittaa keväällä 2020 konsertissa, jonka korona perui vain noin viikkoa ennen. Nyt ohjelmistoa on harjoiteltu uudestaan ja osittain vaihdettu, ja on konsertin aika! Tule nauttimaan romanttisesta illasta yhdessä orkesterin kanssa!

Huolehditaan yhdessä koronaturvallisuudesta! Tulethan konserttiin paikan päälle vain terveenä. Suosittelemme vahvasti kasvomaskin käyttöä. Konserttiin on henkilörajoitus: vajaa 500 konserttivierasta.

Vaikka konserttiin on henkilörajoitus, mahtuvat kaikki halukkaat todennäköisesti kirkkoon. Voit myös halutessasi varata käsiohjelman sitä kautta konserttipaikan etukäteen sähköpostiosoitteesta sinfis.jyu@gmail.com. Käsiohjelman voi varauksen yhteydessä myös maksaa etukäteen. Teethän ennakkovarauksesi tai -ostosi torstaihin 25.11. klo 16:00 mennessä.

Kerro sähköpostissa:
– Nimesi
– Lukumäärä, käsiohjelman tyyppi (norm./alennettu hinta)
– Maksu etukäteen vai paikan päällä

Saat sähköpostiin kuittauksen viestistäsi, ja etukäteen maksamisen yhteydessä myös maksuohjeet. Varatut käsiohjelmat tulee lunastaa viimeistään 20 minuuttia ennen konsertin alkua, eli klo 18.10. Etukäteen maksetuissa käsiohjelmissa rajoitetta ei ole. Valitettavasti konserttipaikalla käy ainoastaan käteinen, huomioithan tämän!