Rakkaudesta romantiikkaan – Sinfiksen solistikonsertti

Jyväskylän yliopiston sinfoniaorkesteri Sinfis järjestää lauantaina 30.11.2013 klo 18 solistikonsertin Jyväskylän ammattikorkeakoulun tiloissa Hannikaissalissa. Konsertissa kuullaan Franz Lisztin Pianokonsertto nro. 1 Es-duuri, S. 124 pianosolisti Lotta Penttilän tulkitsemana sekä Camille Saint-Saensin sellokonsertto nro. 1 a-molli, Op. 33. sellosolisti Elina Viitasen tulkitsemana. Konserttojen lisäksi esitämme Edward Elgarin teoksen Salut d’Amour, Op. 12.

Pianisti Lotta Penttilä valmistuu tänä syksynä pianonsoitonopettajaksi Jyväskylän ammattikorkeakoulusta. Sellisti Elina Viitanen viimeistelee parhaillaan sellonsoiton opettajaopintoja Helsingissä Metropolia ammattikorkeakoulussa. Orkesteria johtaa kapellimestari Evgeny Smirnov. Hän on valmistunut kapellimestariksi Petroskoin Valtionkonservatoriosta ja johtanut monia orkestereita kotimaassaan Venäjällä.

Ennakkovaraukset: sinfis.jyu(at)gmail.com
Liput 5/8 € ovelta tuntia ennen konsertin alkua