Tervetuloa soittamaan Sinfikseen!

Syksyn ensimmäiset harjoitukset pidetään maanantaina 16.9. klo 18-21 musiikin laitoksen salissa M103. Minkäänlaisia soittokokeita meillä ei ole, vaan mukaan orkesteriin pääset ilmestymällä harjoituksiin. Sinfiksen ohjelmisto on kuitenkin ajoittain haastavaa ja siksi suosittelemme vähintään instrumentin 3/3 -tason hallintaa.

Uusia soittajia mahtuun mukaan kaikkiin jousisoitinryhmiin. Lisäksi lähes kaikissa puhallinsektioissa on tilaa, ja erityisesti vaskisoittajia kaivataan lisää. Myös lyömäsoittajat ovat lämpimästi tervetulleita.

Tulevan syksyn konserttikalenterissa on luvassa ainakin solistikonsertti, jonka ohjelmistossa on mm. Saint-Saënsin sellokonsertto sekä Lizstin 1. pianokonsertto.

Lisätietoja voit kysellä intendentiltä: susanna.s.nurmeksela(at)jyu.fi, tai tulla kysymään kasvotusten soittajiltamme järjestömessuilla 3.9. klo 8.15 – 16

Tervetuloa mukaan Sinfikseen!