Sinfis siirtyy kesälomalle

Sinfoniaorkesteri Sinfis on saanut tapahtumarikkaan vuoden päätökseen. Kauteen on kuulunut paljon – yhteiskonsertti Puhkupillien kanssa, keikkakiertue ja yliopiston promootiossa esiintyminen. Molempien orkesterien juhlavuosien takia päästiin vielä lehteen Puhkujen kanssa.

Keikkakiertue vei orkesterin Kuusamoon ja Iisalmeen asti. Lauantaina 25.3. Sinfis esiintyi Kuusamotalossa, ja sunnuntaina 26.3. Iisalmen Eino Säisä -salissa. Viikonloppuun kuului myös saunomista, patikkaretkeilyä ja monta matkalaulua bussissa.

20.5. Sinfis oli soittamassa promootiossa. Orkesteri toimitti tilaisuuden päätapahtumaan eli promootioaktiin taustamusiikin ja Maamme-laulun säestyksen. Jo perinteeksi muodostunut promootiossa esiintyminen on aina suuri kunnia, sillä se on yliopiston tärkein akateeminen tapahtuma.

Ensi syksynä Sinfis huipentaa 30-vuotisjuhlavuotensa konsertin merkeissä. Konsertti järjestetään 25.11., Jyväskylän yliopiston pääsalissa C1. Tervetuloa kuulemaan meitä!

Sinfis, sen hallitus ja intendentti toivottavat kaikille rentoa kesälomaa!

Sinfiksen harjoituksissa Kuusamotalolla.
Onnellinen orkesteri keikan jälkeen.