Sinfiksen kevätkausi käynnistyy – ohjelma ja aikataulut!

Sinfiksen kevätkausi käynnistyy maanantaina 21.2. klo 17-20 Musican M103-salissa. Tervetuloa mukaan uudet ja vanhat soittajat!

Kevään projektina on kapukurssi, joka on siirtynyt aiemmalta ajankohdaltaan helmikuusta huhtikuulle. Sinfis toimii kapellimestarikurssin harjoitusorkesterina. Kurssin ohjelmistossa ovat Sibeliuksen Karelia-sarja ja Valse triste sekä Paciuksen kantaatti Miriam, jota ei ole aiemmin esitetty Jyväskylässä! Kantaattia varten projektissa on mukana Cantinovum-kuoro, jota johtaa Rita Varonen. Kapukurssia varten orkesterin harjoituttaa Mari Karppinen.

Kevään aikataulut:
Ma 21.2. ensimmäiset treenit, klo 17-20 @M103
La-su 26.–27.3. ja 9.–10.4. harjoitusviikonloppu, @M103
Pe-su 22.-24.4. kapellimestarikurssi, @Hannikaissali

Lisäksi tiedossa on saunailta Puhkupillien kanssa la 2.4.!