Sinfis: Romanttinen ilta

Jyväskylän yliopiston sinfoniaorkesteri Sinfis esittää maaliskuussa lumoavan konsertin, joka keskittyy romantiikan aikakauden merkittäviin teoksiin. Ohjelmassa kuullaan mm. suositut Edvard Griegin Peer Gynt -sarjat sekä Georges Bizet’n L’Arlésienne kokonaisuudessaan. Teosten ohjelmallinen luonne tekee musiikista tarinankertojan, joka vie kuulijansa aina Peer Gynt -nimisen henkilön tapahtumarikkaista seikkailuista arlesilaiseen tyttöön rakastuneen nuorukaisen maailmaan. Tervetuloa!

Sinfis: Romanttinen ilta

Kuokkalan kirkko 21.3.2020 klo 17:00

Kapellimestarina Mari Karppinen

Camille Saint-Saëns – Romance Op. 36
Edvard Grieg – Peer Gynt, sarjat 1 ja 2
Felix Mendelssohn – Hebridit-alkusoitto
Georges Bizet – L’Arlésienne, sarjat 1 ja 2

15 / 8 € (alle kouluikäiset veloituksetta)

KÄSIOHJELMAN VARAUS

Voit varmistaa pääsysi konserttiin varaamalla käsiohjelman ennakkoon lähettämällä viestin osoitteeseen sinfis.jyu@gmail.com. Mainitse viestissä nimesi ja varaamiesi käsiohjelmien määrä. Varauksia otetaan vastaan 21.3. klo 12 saakka ja varatut käsiohjelmat pyydetään lunastamaan 20 minuuttia ennen konsertin alkua. Salin paikat täytetään saapumisjärjestyksessä, joten tulethan paikalle hyvissä ajoin. Alennettu hinta koskee yleisimpiä alennusryhmiä (opiskelija, eläkeläinen, työtön, varushenkilö). Varaathan mukaasi käteistä maksua varten!

RESERVING A PROGRAMME

You can ensure your access to the concert by reserving a programme by sending an e-mail to our address: sinfis.jyu@gmail.com. Please tell your name and the amount of programmes you wish to have. Reservations can be made until 12.00 am on the 21st of March. Please claim your reserved programmes 20 minutes before the concert at the latest. Seats will be given on a first-come, first-served basis. Discount price applies to students, pensioners, unemployed and conscripts (children below 7 years old free of charge). Payment by cash is recommended!

A_Sinfiksen_juliste_K2020-01
Tapahtumakuvan ja julisteen suunnittelu: Emilia Mensalo