Charlie Chaplinin Sirkus & Sinfis

Jyväskylän yliopiston sinfoniaorkesteri Sinfis esittää musiikin Charlie Chaplinin mykkäelokuvaan ”Sirkus” (1928). Vuosi 2019 on Charlie Chaplinin 130-vuotisjuhlavuosi, jota juhlistamme tällä ainutkertaisella esityksellä. Näytöksen elokuvatekniikan tuottaa Keski-Suomen elokuvakeskus. Tervetuloa!

Charlie Chaplinin Sirkus & Sinfis

Jyväskylän yliopiston päärakennus
23.11.2019 klo 19:00

Kapellimestarina Saana Sutinen

15 / 9 € (alle kouluikäiset ilmaiseksi)

LIPPUVARAUKSET
Tee lippuvarauksesi osoitteeseen sinfis.jyu@gmail.com. Kerro viestissä kuinka monta lippua haluat ja millä nimellä. Jos haluat maksaa liput verkkopankissa mainitse siitä erikseen viestissä, jolloin saat tarkemmat maksuohjeet. Ennakkoon maksettavat liput maksettava viimeistään 18.11 mennessä. Lipunvaraus sulkeutuu 23.11 klo 14. Vahvistusviesti varauksesta tulee muutaman päivän kuluessa. Alennuslippu koskee yleisimpiä alennusryhmiä (opiskelija, eläkeläinen, työtön, varushenkilö)

TICKET RESERVATIONS
Send your ticket reservations to sinfis.jyu@gmail.com. Please tell your name and the amount of tickets you wish to have. If you want to pay in advance via online bank service, please mention it in the message and we’ll send you detailed payment instructions. If you wish to pay in advance, please submit payment before the 18th of November. Ticket reservation will close on the 23rd of November at 14.00. The payment confirmation will be sent in a few days. Discount price applies to students, pensioners, unemployed and conscripts. Children below 7 years old for free.

Sirkus / The Circus (1928)
Charlie Chaplin

Käsikirjoitus, ohjaus ja tuotanto: Charlie Chaplin
Musiikki: Charles Chaplin 1967/1968 – julkaistu 1970
Lisäsovitukset: Eric James, Lambert Williamson
Kappale “Swing High Little Girl” sävellys ja vokaalit Charles Chaplin
Valokuvat: Rollie E. Totheroh

The Circus © Roy Experts S.A.S  © Roy Export Company Establishment – All rights reserved Music for The Circus Copyright © Roy Export Company Ltd. and Bourne Co. All right reserved.
The Circus © Roy Experts S.A.S
© Roy Export Company Establishment – All rights reserved
Music for The Circus Copyright © Roy Export Company Ltd. and Bourne Co.
All right reserved.