Festivo! ma non troppo / Sinfis 25 vuotta -konsertti

Sinfis soittaa Kuokkalan kirkossa lauantaina 17.11 klo 18 konsertin ja juhlistaa samalla 25-vuotista taivaltaan. Konsertissa kuullaan Antonín Dvořákin lyyrinen, böömiläisestä kansanmusiikista vaikutteita saanut kahdeksas sinfonia sekä Edvard Griegin pianokonsertto. Pianokonserton solistina soittaa lahjakas nuori pianisti Lauri Forstén. Orkesteria johtaa kapellimestari Mari Karppinen. Konsertin nimi, Festivo! Ma non troppo, antaa vihjeen orkesterin juhlavuodesta, mutta on samalla leikkisä muistutus siitä, että ”pyöreät vuodet” ovat vielä edessä päin! Nimen vapaa suomennos kuuluu: Juhlallisesti! Muttei liian. Tervetuloa!

Festivo! Ma non troppo / Sinfis 25 vuotta -konsertti

Kuokkalan kirkko 17.11.2018 klo 18:00

Solistina Lauri Forstén

Kapellimestarina Mari Karppinen

Edvard Grieg: Pianokonsertto a-molli
Antonín Dvořák: Sinfonia nro. 8 G-duuri

13 / 8 € (alle kouluikäisille vapaa pääsy)
Festivo_manontroppo-013

Juliste: Emilia Mensalo