Sinfiksen kevätkausi on alkanut

Orkesterin kevätkausi on alkanut kauan toivotulla elokuvamusiikilla! Sinfis treenaa ohjelmistoa keväällä äitienpäiväviikonloppuna kuultavaan konserttiin. Konsertissa kuullaan musiikkia mm. elokuvista Pirates of the Caribbean, Hobitti ja Nälkäpeli. Tarkempia tietoja konsertista myöhemmin kevään aikana.

Kaipaamme joukkoomme mukaan lisää soittajia. Erityisesti vaskien ja matalien jousien paikoilla on vielä paljon tyhjiä tuoleja.

Harjoittelemme maanantaisin klo 18-21 yliopiston M -rakennuksella salissa M103. Orkesterissamme ei ole soittokokeita, mukaan soittamaan pääsee ilmestymällä paikalle. Mukaan päästäksesi sinun ei tarvitse olla yliopiston opiskelija. Orkesterissamme on soittanut lukion, ammattikoulun, ammattikorkeakoulun ja yliopiston opiskelijoita, sekä jo työelämässä olevia harrastelijasoittajia. Tervetuloa mukaan!
Lisätietoja hallituksen puheenjohtajalta tai intendentiltä.

Seuraa meitä myös Facebookissa! https://www.facebook.com/jyusinfis/