Sinfiksen 20-vuotisjuhlakonsertti

Keväänä 2013 Sinfiksen ohjelmassa on 20v -juhlakonsertin järjestäminen. Kapellimestarimme Huban johdolla ohjelmistoon kuuluu muun muassa Beethovenin 2. sinfonia, minkä lisäksi konsertissa tullaan kuulemaan erilaista musiikkia orkesterin historian varrelta vanhojen kapellimestareiden johtamana. Konserttipäivä on 13.4., joten varatkaa tuo jo kalentereistanne. Lisätietoja konserttiin liittyen päivitämme nettisivuille tulevaisuudessa.

Kevään lopuksi Sinfis esiintyy vielä yliopiston juhlavuoden päätapahtumassa 16.5. Tämän konsertin harjoitukset alkavat juhlakonsertin jälkeen Hannu Tauriaisen johdolla.

Syksy 2013 tulee Sinfiksen osalta alkamaan yliopiston promootiolla 24.8. Harjoitukset alkavat jo hyvissä ajoin, sillä ohjelmistossa tulee olemaan muun muassa uuden promootioteoksen kantaesitys. Tämän säveltää Kai Nieminen.