SINFIKSEN SYYSKAUSI STARTTAA – UUDET SOITTAJAT TERVETULLEITA!

Syksyn ensimmäiset harjoitukset pidetään maanantaina 17.9. klo 18-21 musiikin laitoksen salissa M103. Minkäänlaisia soittokokeita meillä ei ole, vaan mukaan pääset ilmestymällä harjoituksiin. Sinfiksen ohjelmisto on kuitenkin ajoittain haastavaa ja siksi suosittelemme vähintään 3/3 -tason soittimen hallintaa. Uusia soittajia otetaan seuraaviin soitinryhmiin: viulu, alttoviulu, sello, kontrabasso, oboe, fagotti, käyrätorvi, pasuuna ja lyömäsoittimet.

Tulevan syksyn konserttikalenterissa on luvassa suomalaisen musiikin konsertti Jyväskylässä sekä itsenäisyyspäivän konsertti Joutsassa. Ohjelmistossa on mm. Uuno Klamin Kalevala-sarja sekä Aulis Sallisen 1. Sinfonia.

Lisätietoja voit kysellä intendentiltä: susanna.s.nurmeksela@jyu.fi

Tervetuloa mukaan Sinfikseen!