Front page

Welcome to the web page of Jyväskylä university symphony orchestra Sinfis!

You'll find information about the orchestra and its activities from this website. Please feel free to contact curator or the chairman of the board in case you have questions!

The site is still only partly in English and we are working with that! We are sorry for the inconvenience!
Please click the EN-button in menu to see the site in English.

Orchestra

Jyväskylän yliopiston sinfoniaorkesteri ry eli Sinfis on vuonna 1993 perustettu Jyväskylän yliopiston edustusorkesteri. Orkesteri tunnetaan aktiivisena harrastajaorkesterina ja sen soittajat ovat suurimmaksi osin opiskelijoita. Sinfis järjestää keskimäärin 1-3 konserttia lukukauden aikana ja soittajien joukosta kootaan tarpeen tullen myös pienempiä kokoonpanoja erilaisiin tilaisuuksiin, esimerkiksi tilauskeikoille.

Continue reading ”Orkesteri”

FAQ

1. Miten pääsen mukaan Sinfikseen?

Sinfikseen pääsee soittamaan yksinkertaisesti tulemalla paikalle kauden ensimmäisiin harjoituksiin soittimensa kanssa. Koesoittoja ei ole, eikä mukana soittaminen maksa mitään.

2. En päässyt ensimmäisiin harjoituksiin. Voinko silti tulla mukaan soittamaan?

Melko varmasti kyllä. Asian voi vielä tarkastaa intendentiltä, mutta usein mukaan ehtii myöhemminkin.

Continue reading ”Usein kysyttyjä kysymyksiä”

News

Sinfiksen tilauskeikat kesälle 2022

Häihin, syntymäpäiville tai muihin kesän juhliin elävää puhallin- tai jousiyhtyemusiikkia? Tulevana kesänä sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus tilata sinfiksen soittajista koostuva kvartetti juhlaasi luomaan tunnelmaa ja soittamaan musiikkia!Teet samalla hyvää, sillä kaikki esiintymispalkkiot käytetään Sinfiksen tulevaa konserttimatkaa varten. Ohjelmistossa on sekä klassista, että kevyttä musiikkia. Keikkoja on mahdollista järjestää Jyväskylässä ja mahdollisesti sen lähialueilla. Mikäli kiinnostuit …

Sinfis' spring season begins - program and schedule!

Sinfiksen kevätkausi käynnistyy maanantaina 21.2. klo 17-20 Musican M103-salissa. Tervetuloa mukaan uudet ja vanhat soittajat! Kevään projektina on kapukurssi, joka on siirtynyt aiemmalta ajankohdaltaan helmikuusta huhtikuulle. Sinfis toimii kapellimestarikurssin harjoitusorkesterina. Kurssin ohjelmistossa ovat Sibeliuksen Karelia-sarja ja Valse triste sekä Paciuksen kantaatti Miriam, jota ei ole aiemmin esitetty Jyväskylässä! Kantaattia varten projektissa on mukana Cantinovum-kuoro, jota …

The start of Sinfis' spring season is postponed

Sinfis' spring season was supposed to start on Monday 10.1. but because of the corona situation and all uncertainties the start is postponed. The board of Sinfis is waiting from instructions from the university before the season can start. We hope we get to start the season as soon as possible and play together again!