Sinfiksen kevään 2010 uudet projektit

Sinfiksellä on edessään tänä keväänä kaksi uutta projektia.

Ensinnäkin:
Tule levyttämään joululevyä!

Sinfistä on pyydetty orkesteriksi levylle, jossa tunnettuja joululauluja on sovitettu uudella tavalla kuorolle ja solisteille. Kuorona mukana on kirkkonummelainen sekakuoro Aventur ja solisteiksi ovat lupautuneet Nicholas Söderlund, baritonilaulaja Suomen Kansallisoopperasta, iskelmälaulaja Annika Eklund sekä heavy-yhtye Kilven keulahahmo Taage Laiho. Sovitukset on tehnyt Pekka Nebelung, joka tulee myös johtamaan Sinfistä. Kappaleina ovat mm. Oi jouluyö, Sylvian joululaulu, Pieni rumplipoika, Mä kanssa paimenten, Tontujen jouluyö, Jouluyö juhlayö jne.

Harjoitukset projektia varten pidetään tuttuun tapaan maanantaisin M103:ssa klo 18-21 seuraavina päivinä: 12.4., 19.4, (26.4.), 10.5., 17.5., (24.5.), 31.5. sekä sunnuntaina 30.5. Suluissa olevat ovat tarpeen mukaan pidettäviä stemmiksiä. Levytys on tarkoitus tehdä Vantaalla, Myyrmäen kirkossa 11.-13.6. Soittajille järjestetään majoitus ja ainakin Jyväskylästä. Jos levytyspaikka osoittautuu teille ongelmaksi, yritetään järjestää levytys Jyväskylään samalle viikonlopulle.

Ilmottaudu mukaan projektiin laittamalla mailia osoitteeseen . Muista laittaa mailiin nimesi, soitin ja vaikuttaako levytyspaikka osallistumiseesi. Ilmottaudu mahdollisimman pian, viimeistään 22.3. Näin voimme vielä vaikuttaa kappaleiden sisältöön. Nuotteja on saatavissa etukäteen harjoiteltaviksi hyvissä ajoin.

Toisekseen:
Kaikki mukaan soittamaan leffamusiikkia!

Juhana Lehtiniemi on tulossa nauhoittamaan meidän kanssamme säveltämäänsä elokuvamusiikkia 2.-3.5. Juhana johtaa itse ja Simolan Satu, joka on tuttu esim. viime syksyn Requiemistä, on lupautunut tulla paikalle ohjaamaan sunnuntain 2.5. Tämä olisi siis vain yhden viikonlopun projekti. Myös näitä nuotteja on toivottavasti saatavissa etukäteen harjoiteltavaksi.

Ennakkoilmoittautumisia tähän projektiin myös osoitteeseen mahdollisimman pian, viimeistään 22.3.

Kaikki uudet ja vanhat soittajat tervetuloa!

Molemmista projekteista saa lisätietoa suoraan intendentti Sanna-Liisalta, osoitteesta .