Palautetta palautellen…

Elikkä homma on ohi. Ja nyt se osio, joka saa meidät tekemään kaiken tämän vielä joskus (ehkä) uudestaan. Palautetta on tullut juhlavierailta, tohtoreilta, säveltäjä otti jo maanantaiaamuna yhteyttä. Nyt kirjoitan palautteen tänne, jotta kiitokset menee perille juuri niille, joille se kuuluu. Ja samalla muutama sellainen asia, jotka toivottavasti seuraavalla kerralla sujuvat hieman paremmin..

Kiitosta on tullut. Jopa mummoni, joka lähinnä viilettää Suomen tanssilavoja pistäen jalalla koreasti, oli pitänyt soitostamme. Olen kuitenkin kuullut häneltä moneen otteeseen, että minun olisi aika siirtyä ”oikean” musiikin piiriin (tarkoittaen siis iskelmämusiikkia). No, tämä kuitenkin jo kelpasi erittäin hyvin.

Kiitos kuoro. Jos kapu olisi nähnyt käsiohjelman ennen juhlan alkua, (tarkistan sen jatkossa aina ennen aloittamista) olisin kierrättänyt arvoisan Musica-kuoron niitä tohtoreitten teippejä pitkin eteen. Huomautus järjestäjille: tarkistakaa, että kaikki esityksessä itsensä likoon laittavat kokoonpanot mainitaan käsiohjelmassa!

Orkesteri sai erityistä kiitosta taustamusiikin sopivuudesta ja sen tunnelmasta. Emme soittaneet liian lujaa ja ohjelmisto koettiin arvokkaaksi. Kappaleet sopivat tilanteeseen kuin nappi silmään ja sain kuulla, että yleisöön oli näkynyt meidän välillä olevan hyvä yhteistyö. Kiitokset konserttimestarille luottavaisista hymyistä ja katseista. On mukava tehdä työtä, kun on ystävällisiä silmiä ympärillä kiperissäkin tilanteissa.

Kalteva-sarja sai hyvän kantaesityksen, kapusta tuntui että suurin osa soittajista ylti parhaimpaansa. Arvoisa säveltäjä, Antti Auvinen, oli tyytyväinen ja kiitteli kaikkia hyvästä suoriutumisesta. Kappaleessa oli haastetta (huom. oli;))! Valokuvashow tuli minulle täysin yllätyksenä, harmittavasti tämä oli hiukan häirinnyt kuuntelijoiden keskittymistä itse asiaan. Toivon, että tällaiset yllätykset jätetään jatkossa pois. (Tämäkin siis järjestäjille huomio!)

Aikamoinen kevät, kiitokset vielä yleisesti. Sanna-Liisa on tehnyt paljon työtä, soittajistovastaavat ovat soitelleet soittajille, josko he pääsisivät soittamaan keikalle, nuotteja on metsästetty pitkin Suomea… Jossain vaiheessa käytännön asiat tuntuivat vievän enemmän aikaa kuin parituurin lukeminen ja tikun heilutus. Loppujen lopuksi olimme kuitenkin kaikki soittajat kasassa kaikkine soittimineen (paitsi celesta) ja soitimme mahtavan keikan🙂

 Nyt on kesäloman aika, haitari esiin ja laiturin nokkaan harjoittelemaan niitä tanssittavia valsseja..

 Aurinkoista kesää ja tsemppiä syksyn projekteihin!

 Iloisin terveisin

 Eveliina