Ykkönen sivulle.. eiku alas ja keskelle!

Ensinnä täytyy kiittää kaikkia soittajia tästä alkurutistuksesta. Eli kiitos mukavista harjoitushetkistä Auvisen Kalteva-teoksen parissa. Toki on ollut mukavaa soitella myös Sibeliusta ja Klamia. Nekin sytyttävät🙂

Kiitos myös säveltäjälle, Antti Auviselle, joka kunnioitti meitä eilen läsnäolollaan. Alku oli hieman hatara, mutta saimme paljon uusia (oikeita) tapoja työstää Kalteva –sarjaa. Joskus nopeampi tempo saattaa helpottaa vaikeata stemmaa, pääseehän niistä nuoteista silloin nopeammin eroon;) Tulta päin!

Työskentely on ollut rentoa, mutta samalla keskittynyttä ja maltillista. Orkesteri alkaa olla kasassa, teokset on harjoitettu. Nyt vielä stemmalukuun viimeiset rutistukset, niin toukokuussa olemme valmiita esiintymään SUURELLE yleisölle! Mestariopettajaani siteeraten: soita oikea nuotti oikeaan aikaan, se on jo paljon. Siihen lisätään tietenkin vielä oikea nyanssi, oikea soittotapa, oikea intonaatio, oikea… No, oikea asenne kuittaa jo muutaman edellisistä. Innostuneisuus ja rohkeus heittäytyä omaan osaansa kuuluu ja näkyy yleisölle eniten!

Tässä muutamia lupauksia:

1. Lupaan lyödä ykkösen kaikissa kaavoissa keskelle ja alas.

2. Lupaan lyödä huhtikuussa selkeämmin.

3. Lupaan näyttää lähdöt myös käyrätorvelle.

4. Lupaan olla hieman ohuempi, kun seuraavan kerran nähdään🙂

Minut tavoittaa huhtikuussa aikana sekä sähköpostitse että puhelimella, jos jotakin kysymyksiä tulee koskien stemmoja tai aikataulua. Tännekkin voi kirjoitella terveisiä, sana on vapaa.

Yhteisharjoitukset jatkuvat siis huhtikuun lopussa. Soittakaa ilolla ja nähdään 27.4.!

Kapu Eveliina Ahonen